Jelentkezés BAFANG motoros E-bike kipróbálásra
Kosár 0

Foodora - Flybike együttműküdés

 

Flybike - Foodora 
Fektess a bringádba, magadba, keress többet!


Kedves Bringás futár!


Lehetőséged nyílt bringádat elektromos kerékpárrá alakítani, hogy maximálisra növeld a hatékonyságodat!

A rásegítésnek köszönhetően könnyebben, gyorsabban haladsz, jelentősen megnöveled a hatótávolságodat és boldogulsz Buda legcombosabb kaptatóival is. 


Miről is van szó?


Statisztikáink szerint az e-bike-os bringás futárok egységnyi energiabefektetéssel többet tudnak kihozni hagyományos kerékpárral futárkodó társaiknál, ezáltal jelentősen nő a bevételük is. Egy műszakban több címet, több kilométert tudsz teljesíteni. Nem lesz probléma az emelkedő. 


Hogyan működik?


Hagyományos kerékpárodat elektromos kerékpárrá alakítjuk BAFANG e-bike átalakító szettel. A kerékpárodra felszereljük az e-bike motort, ami segít a tekerésnél. Felszereljük az akkumulátort, ami a plusz energiát adja. Végül a kormányra rögzítjük a kijelzőt, amivel szabályozni tudod a rásegítés szintjét, sebességét, nyomatékát. 


További információt az átalakító szettekről itt találsz:

https://flybike.hu/products/bafang-250w-36v-kozepmotor-szett


Az én bringámra is felszerelhető?


A BAFANG világszinten is a top gyártók közé tartozik, termékeit minden földrészen használják. Kialakításának köszönhetően szinte minden kerékpárra felszerelhető a motor, legyen az kétkerekű, háromkerekű, rekumbens, tandem vagy cargó, mindre van megoldás. 


Mennyi garancia van a termékre?


A termékre a jogszabályban előírt 2 év garanciát vállalunk. Ezenkívül a Flybike Magyarország Zrt. 95 magyarországi boltjában segítenek neked a karbantartásban, a kerékpár szervízelésében, beállításában, szerelésben. 


Mennyibe kerül?


A Flybike - Foodora együttműködésnek köszönhetően jelentős kedvezménnyel tudod megvásárolni a szettet. 


Bővebb információt, technikai adatokat itt találsz: 


https://flybike.hu/collections/bafang-atalakito-szettek-akkumulatorral/products/bafang-250w-kozepmotor-szett-akkumulatorralAmennyiben érdekel, hogy elektromos kerékpárrá alakítsuk bringádat, töltsd ki az alábbi űrlapot és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban: