Garanciális feltételek

GARANCIA, MÁS NÉVEN JÓTÁLLÁS


A nálunk vásárolt termékek esetében a komplett termék gyártási és anyaghibáira, 2 év teljeskörű garanciát (jótállást) vállalunk az erre vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően.


A garancia időtartama a vásárlás dátumával kezdődik. A járművekhez minden esetben mellékelünk használati útmutatót és jótállási jegyet, amik részletesen is tartalmazzák a termék használatára vonatkozó leírást, és a jótállás feltételeit. Garanciális esetben a terméket ezzel együtt kell bemutatni. Ezen igazolás nélkül a garancia érvényesítése nem lehetséges, javítást csak térítés ellenében tudunk végezni a járművön.


A garancia érvényesítéséhez a Jótállási jegy és az alábbi adatok szükségesek:


Jármű elnevezése

Jármű típusszáma / egyedi azonosítója

A vásárlás dátuma

A vásárláskor kapott garancialevél sorszáma

A vásárláskor kapott számla vagy blokk sorszáma

A gyártói garancia lejáratának napja


Garanciális igényét a garancia levéllel a vásárlás helyén érvényesítheti. A szükséges intézkedéseket a kereskedő teszi meg. Garanciális esetben lehetőségünk van mérlegelni, hogy a hibás alkatrészt javítjuk vagy cseréljük.


A JÓTÁLLÁSI IGÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK KIZÁRÓ OKAI:

A garanciális igény nem érvényesíthető, amennyiben a jármű eredeti konstrukcióján és felszereltségén változtatás történt (kivételt képez, ha azt márkaszervizünkben hivatalosan végezték, és bepecsételték a jótállási jegybe), vagy azt nem rendeltetésszerűen használták.


A garancia nem érvényesíthető a kopó alkatrészek, elhasználódására. Ilyen alkatrészek például a következők: fékbetétek, féktárcsák, lánc, lánckeréksor, váltógörgők, fék- és váltóbowdenek, bowdenházak, külső/belső gumik, csapágyak, mozgó alkatrészek tömítései, felnik, lakkozás, markolat.


Nem vállalunk garanciát a nem megfelelő vagy szakszerűtlenül felszerelt, vagy nem rendeltetésszerűen használt alkatrészekre.

Vásárlási garancia és szervíz

Minden Flybike Team-en keresztül értékesített termékre 12 hónapos garanciát biztosítunk, ezenkívül 14 napon belül a vásárló minden indoklás nélkül visszaküldheti a vásárolt terméket.

A garanciát nem lehet érvényesíteni a következő esetekben:

1) Ha felszerelés közben a termék sérül (kivéve ha szervizünket bízza meg a felszereléssel), az elhanyagolás, a helytelen karbantartás által okozott kár, hiba és / vagy veszteség. Versenycél vagy kereskedelmi cél, helytelen használat, visszaélés vagy baleset esetén;

2) A szállítás közben történt kár, hiba és / vagy veszteség;

3) A helytelen telepítés, beállítás vagy javítás által okozott kár, hiba és / vagy veszteség

4) Az anyaghoz és a kivitelezéshez nem kapcsolódó kár, hiba és / vagy veszteség, például a felszerelési útmutatótól való eltérés;

5) A termék megjelenése és felületi változtatása által okozott kár, hiba és / vagy veszteség

6) A jogosulatlan szervízelés vagy az általa okozott kár, hiba és / vagy veszteség

7) A normál elhasználódás által okozott károk, meghibásodások vagy veszteségek

A gyártó fenntartja a jogot, hogy a hibás termékeket javítsa, az alkatrészeket kicserélje, amennyiben a javítás nem megoldható, úgy a terméket cserélje. Abban az esetben, ha a vásárló minőségi problémákkal szembesül a használat során, beszámolhat az általa észlelt hibáról a megrendelő nevének, címének, elérhetőségének, megrendelés számának, dátumának, a termék sorozatszámának feltüntetésével a hello@flybike.hu e-mail címen.

A visszaküldött terméket a Bafang gyártó technológiai szolgáltató részlege bevizsgálja és dönt a garancia érvényesítéséről Amennyiben a gyártó úgy dönt, hogy a termék hibás vagy a hibát nem a vásárló gondatlan magatartása okozta, abban az esetben a Bafang ingyenesen felajánlja a javítást vagy cserét Ha a vizsgálat során megbizonyosodik, hogy a termék nem gyári hibás vagy a hibát a vásárló gondatlan magatartása okozta, akkor a Bafang még mindig javíthatja a terméket az ügyfél számára, de az anyagköltséget, a munkaerőköltséget és a szállítás költségét a vásárlónak kell állnia, megtérítenie.

A Trust Investment Kft. nem vállal felelősséget semmilyen, a termék használatából eredő kárért, balesetért, a vásárló által okozott károkért.